Scroll Top
чЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

От Snowwons препоръчваме изпълнението на пълен цикъл на тренировка, затова Ви насърчаваме да ни посетите 5 мин. преди запазения от Вас час, за да имате достатъчно време за предварителна загрявка и ще се радваме да останете още 5 минути след завършване на тренировката за разтягане.

Подходящ е за хора на всяко ниво. Участват същите групи мускули и е напълно безопасна среда за първи стъпки в света на зимните спортове.

Заповядайте само с добро настроение и удобни дрехи. Останалото е от нас.

Разполагаме с налични тренировъчни обувки. Във всеки случай, може да вземете свои, ако ще се чувствате по-комфортно.

Разбира се. С приятели винаги е по-весело. При повече от 2-ма човека препоръчваме да се консултирате с нас предварително.

Първоначалното предназначение на уреда е било само за професионалисти и едва по-късно навлиза на масовия пазар. Национални ски и сноуборд отбори са включили в тренировъчния си календар упражения на уреда и го използват целогодишно за подобрение на резултатите си.

Уредът се препоръчва за деца над 7 години, не заради технически изисквания, а заради специфики свързани с нивото на концетрация. Моля, свържете се с нас предварително, за да обсъдим кое ще е най-доброто решение за вашето дете.

Резервации са възможни както през сайта, така и по телефон или на място. Свържете се с нас, ако имате нужда от допълнително съдействие.

На Ваше разположения са баня и тоалетна, както и отделно помещение, за съблекалня.

На нашите клиенти предлагаме различни пакетни предложения, съобразени с предпочитанията. Заповядайте на място за консулатция или потърсете съдействие от нас след тренировка.

Всяка тренировка се провежда от треньор и услугите му са включени в цената.

Регистрацията не е задължителна, но е препоръчителна. С профил в системата ще може да следите за предстоящи събития и да се възползвате от екслузивни предложения.